Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugpjūčio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gruodžio 12 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.013
ABV:
4.7 %
IBU:
20
EBC:
19
IBU/OG:
0.41
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Vienna salyklas 6.0 2.000
BEST Red X salyklas 30.0 2.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
BEST Rūgštinis salyklas 8.0 0.200
Cukrus 0.0 0.110
      4.510

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 10 70
Tradition (German) 6.0 10 20
Tradition (German) 6.0 5 10
Tradition (German) 6.0 15 1
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) II-kartos 200.0 73

Pastabos

Virimas 2014 08 31
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=KTX7K51
Uzmaisymas 1:3 prie 57C.
Salinimas:
55C - 10min.
67 - 60min.
73C - 30min.
78C - 10min. ir tekinimas
Airiška kerpena - 5 g. - 15 min.
Paskutinė porcija apyniu dedama atvesinant misa.
Burbuliavimas baigėsi - 2014 09 05
Perpylimas į kitą fermenterį nusodinimui - 2014 09 06
Pilstymas - 2014 09 08
Nereali spalva ir geras švelnus skonis
Prisijungę aludariai