Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
74 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugsėjo 3 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. rugsėjo 4 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.016
ABV:
5.8 %
IBU:
36
EBC:
29
IBU/OG:
0.59
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 4.000
Miuncheno salyklas 15.0 1.200
BEST Caramel Extra Dark salyklas 160.1 0.150
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.100
      5.450

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northdown (U.K.) 6.0 30 60
Northdown (U.K.) 6.0 25 30
Challenger (U.K.) 5.0 15 15
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 1084: Irish Ale 12.0 73

Pastabos

68-66c - 60 min.
1/3 100c - 10 min.
74c - 15 min.

Pirminės fermentacijos aplinkos temperatūra ±16.5 C.

Komentarai

  • Maegnar

    2014 m. Rugsėjo 7 d.
    Mielės, suprantu, užgyveno tvarkingai?
  • Artis

    2014 m. Rugsėjo 7 d.  
    Dėkui, tvarkingai. Gan ėdrios mielės, per 2.5 paros nuo 1.060 iki 1.020 nuvalgė :)
Prisijungę aludariai