Receptas / Freelancer v2
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugsėjo 3 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. rugsėjo 4 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
36
|
|
EBC:
29
|
|
IBU/OG:
0.59
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 4.000 | 73.4 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.200 | 22.0 | |
BEST Caramel Extra Dark salyklas | 160.1 | 0.150 | 2.8 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.100 | 1.8 | |
5.450 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northdown (U.K.) | 6.0 | 30 | 60 | |
Northdown (U.K.) | 6.0 | 25 | 30 | |
Challenger (U.K.) | 5.0 | 15 | 15 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 1084: Irish Ale | 12.0 | 73 |
Pastabos
68-66c - 60 min.
1/3 100c - 10 min.
74c - 15 min.
Pirminės fermentacijos aplinkos temperatūra ±16.5 C.
1/3 100c - 10 min.
74c - 15 min.
Pirminės fermentacijos aplinkos temperatūra ±16.5 C.
Maegnar
2014 m. Rugsėjo 7 d.Artis
2014 m. Rugsėjo 7 d.