Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugsėjo 4 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. spalio 15 d.

Parametrai

OG:
1.070
FG:
1.009
ABV:
8.0 %
IBU:
27
EBC:
56
IBU/OG:
0.38
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Invertuotas cukrus 0.0 0.600
Karamelinis (medėja) 220.2 0.300
Skrudintas kviečiųsalyklas 900.7 0.300
      6.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bramling Cross (U.K.) 5.6 5 60
Bramling Cross (U.K.) 5.6 5 55
Bramling Cross (U.K.) 5.6 5 50
Bramling Cross (U.K.) 5.6 5 45
Bramling Cross (U.K.) 5.6 5 40
Bramling Cross (U.K.) 5.6 5 35
Bramling Cross (U.K.) 5.6 5 30
Bramling Cross (U.K.) 5.6 5 25
Bramling Cross (U.K.) 5.6 5 20
Bramling Cross (U.K.) 5.6 5 15
Bramling Cross (U.K.) 5.6 5 10
Bramling Cross (U.K.) 5.6 5 5
Bramling Cross (U.K.) 5.6 40 0
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M27 Belgian Ale 200.0 87

Pastabos

Avieciu stiebai (120 g.) salinimui.
Kalcio sulfato (gipso) 10g.

Aromatas: vaisių, lengvai citrusinių, juodų serbentų.

55C -> 20 min
70C -> 60 min
80C -> 20 min

Nuotraukos

Komentarai

  • Zaibys

    2014 m. Rugsėjo 10 d.
    Blemba seni cia jau rimta...
Prisijungę aludariai