Receptas / Pampkinas
Informacija
Kiekis:
34 litrai
Efektyvumas:
74 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugsėjo 7 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. lapkričio 8 d.
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
16
|
|
IBU/OG:
0.32
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 6.500 | 55.1 | |
Moliūgas | 10.0 | 3.000 | 25.4 | |
Miuncheno salyklas | 20.0 | 2.000 | 16.9 | |
BEST Vienna salyklas | 6.0 | 0.300 | 2.5 | |
11.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Bravo | 16.7 | 15 | 60 | |
Saphir (German) | 3.8 | 10 | 5 | |
25 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 24.0 | 81 |
Pastabos
10min virimo:
Cinamonas 3g
Muskatas 3g
Gvazdikeliai 3g
Kvapieji pipirai 3g
Cinamonas 3g
Muskatas 3g
Gvazdikeliai 3g
Kvapieji pipirai 3g