Receptas / Laukiniai rytai
Informacija
Kiekis:
42 litrai
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugsėjo 19 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. rugsėjo 20 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
24
|
|
IBU/OG:
0.28
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 46.5 | |
Pale Ale salyklas | 7.0 | 2.000 | 18.6 | |
Sladovna Bruntál ekstraktas (šviesus) | 15.0 | 1.750 | 16.3 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 9.3 | |
Karamelinis | 135.1 | 1.000 | 9.3 | |
10.750 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Laukiniai apyniai | 2.0 | 170 | 60 | |
170 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 300.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas
45C - 1val
45C -> 66C
66C - 1val
45C - 1val
45C -> 66C
66C - 1val