Receptas / Arnulfo porteris
Informacija
Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugsėjo 19 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. rugsėjo 29 d.
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
32
|
|
EBC:
49
|
|
IBU/OG:
0.71
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.000 | 67.1 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.630 | 21.1 | |
Miuncheno salyklas (tamsus, savadarbis) | 40.0 | 0.250 | 8.4 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.100 | 3.4 | |
2.980 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kent Golding (U.K.) | 5.0 | 30 | 45 | |
Airiška kerpena | 0.0 | 5 | 15 | |
Kent Golding (U.K.) | 5.0 | 10 | 15 | |
45 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 78 |
Pastabos
Salinimas:
68C - 60min
Virti 60 min
68C - 60min
Virti 60 min
konung
2011 m. Spalio 14 d.audryla
2011 m. Spalio 14 d.Mano galva tai mielių darbas, panašiai kaip runcei čia: http://www.atvirasalus.lt/alus/receptas/661
..perkelinėt į kitą kategoriją tikrai nesiruošiu :-)
Mėginsim tobulint receptą ;-) Pradžiai mieles pakeisiu...po to žiūrėsim...
Gytis
2011 m. Spalio 14 d.Dainius
2011 m. Lapkričio 6 d.