Receptas / C.S.A. Black IPA
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugsėjo 18 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. lapkričio 1 d.
Parametrai
OG:
1.064
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
69
|
|
EBC:
62
|
|
IBU/OG:
1.07
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pearl Pale Ale | 6.0 | 4.300 | 60.5 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 0.850 | 12.0 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.850 | 12.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.370 | 5.2 | |
Melanoidinas | 70.1 | 0.370 | 5.2 | |
Special B | 400.3 | 0.370 | 5.2 | |
7.110 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 11.0 | 73 |
Pastabos
1:2
52 - 15 min
65 - 50 min
78 - 10 min -->
14 litrų salinimui, 4 į tekinimo kubilo dugną, 20 tekinimui.
52 - 15 min
65 - 50 min
78 - 10 min -->
14 litrų salinimui, 4 į tekinimo kubilo dugną, 20 tekinimui.