Receptas / München Marynka SMaSH IPA
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
50 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugsėjo 20 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. rugsėjo 28 d.
Parametrai
OG:
1.064
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.8 %
|
|
IBU:
57
|
|
EBC:
25
|
|
IBU/OG:
0.89
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 13.0 | 6.200 | 100.0 | |
6.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Marynka (First Wort Hopping) | 8.0 | 25 | 60 | |
Marynka | 8.0 | 6 | 60 | |
Marynka | 8.0 | 31 | 15 | |
Marynka | 8.0 | 31 | 5 | |
Marynka | 8.0 | 31 | 0 | |
124 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 81 |
Pastabos
Salinimas single step infusion mash, užpilta 15l 74c temp. vandens, 90 min.
Virimas - 60 min.
Apynių kiekiai keistoki, nes viriau per du skirt. dydžio puodus.
Antrinė fermentacija su 50g tų pačių Marynkos apynių.
Virimas - 60 min.
Apynių kiekiai keistoki, nes viriau per du skirt. dydžio puodus.
Antrinė fermentacija su 50g tų pačių Marynkos apynių.
Zydrius
2011 m. Rugsėjo 21 d.Dainius
2011 m. Rugsėjo 21 d.null
2011 m. Rugsėjo 21 d.pofke
2011 m. Rugsėjo 21 d.VAVSA geras terminas, bet SMaSH toks energingesnis;)
pofke
2011 m. Spalio 24 d.