Receptas / PAIPA
Informacija
Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugsėjo 21 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. spalio 10 d.
Parametrai
OG:
1.067
|
|
FG:
1.019
|
|
ABV:
6.3 %
|
|
IBU:
81
|
|
EBC:
22
|
|
IBU/OG:
1.20
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 9.000 | 52.9 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 3.000 | 17.6 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.000 | 11.8 | |
Pale Ale salyklas | 7.0 | 1.000 | 5.9 | |
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 1.000 | 5.9 | |
Karamelinis | 135.1 | 1.000 | 5.9 | |
17.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Chinook | 12.0 | 50 | 60 | |
Nugget | 12.0 | 50 | 60 | |
Chinook | 12.0 | 30 | 30 | |
Columbus | 14.0 | 30 | 30 | |
Cascade (U.S.) | 7.0 | 30 | 30 | |
Cascade (U.S.) | 7.0 | 20 | 5 | |
Admiral (U.K.) | 10.0 | 30 | 5 | |
240 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 24.0 | 72 |
Pastabos
Salinimas:
35C->46C
46C - 30min
46C -> 65C
65C - 60min
65C - 72C
72C - 60min
35C->46C
46C - 30min
46C -> 65C
65C - 60min
65C - 72C
72C - 60min
svyturys
2011 m. Rugsėjo 26 d.konung
2011 m. Spalio 14 d.Gytis
2011 m. Spalio 14 d.Dainius
2011 m. Lapkričio 6 d.konung
2011 m. Lapkričio 11 d.