Receptas / orange fresh
Informacija
Kiekis:
35 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugsėjo 23 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. spalio 2 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.56
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 62.5 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 12.5 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.800 | 10.0 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.800 | 10.0 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 5.0 | |
8.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 25 | 60 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 5.0 | 15 | 15 | |
Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 15 | 15 | |
Dviejų apelsinų žievelės | 0.0 | 0 | 15 | |
Fuggle (U.K.) | 5.0 | 15 | 15 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham antros kartos | 22.0 | 84 |
Pastabos
40g cukraus, 15g styrian goldings, vieno apelsino žievelių į antrinę fermentaciją