Receptas / Redneck Rampage II
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugsėjo 29 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. rugsėjo 29 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.3 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
34
|
|
IBU/OG:
0.57
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Golden Promise Pale Ale | 6.0 | 4.750 | 84.1 | |
CaraRed | 40.0 | 0.500 | 8.8 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.300 | 5.3 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.100 | 1.8 | |
5.650 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Brewer's Gold (German) | 8.8 | 10 | 60 | |
Brewer's Gold (German) | 8.8 | 10 | 45 | |
East Kent Golding (U.K.) | 6.0 | 15 | 30 | |
East Kent Golding (U.K.) | 6.0 | 15 | 15 | |
East Kent Golding (U.K.) | 6.0 | 30 | 0 | |
East Kent Golding (U.K.) | 6.0 | 15 | 0 | |
95 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Pastabos
Salinimas (3l/kg):
53°C - 10min;
68°C - 60min;
78°C - 10min;
Likus 15 min iki virimo pabaigos - 6g kerpenos.
Tekinimas batch sparge metodu.
Pirminė fermentacija 7 dienos
Antrinė fermentacija 7 dienos (kartu dedami sausam apyniavimui skirti apyniai)
53°C - 10min;
68°C - 60min;
78°C - 10min;
Likus 15 min iki virimo pabaigos - 6g kerpenos.
Tekinimas batch sparge metodu.
Pirminė fermentacija 7 dienos
Antrinė fermentacija 7 dienos (kartu dedami sausam apyniavimui skirti apyniai)