Receptas / Miuncheno Vavis
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 14 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. sausio 23 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
20
|
|
IBU/OG:
0.47
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 15.0 | 5.000 | 100.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kent Golding (U.K.) | 5.5 | 30 | 45 | |
Kent Golding (U.K.) | 5.5 | 20 | 15 | |
Kent Golding (U.K.) | 5.5 | 20 | 5 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 75 |
Pastabos
V.A.Vi.S.=S.Ma.S.H.
Virti 60 minučių.
5gr airiškos kerpenos - 15 min
Virti 60 minučių.
5gr airiškos kerpenos - 15 min
audryla
2011 m. Balandžio 16 d.Satysiu dar antrinei ko gero iki Šv. Velykų, nors nemanau, kad FG dar keisis, grynai skaidrinimui.
zaltys
2011 m. Gegužės 23 d.audryla
2011 m. Gegužės 24 d.Gytis
2011 m. Birželio 10 d.konung
2011 m. Birželio 10 d.