Receptas / Stautas_1
Informacija
Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
64 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. spalio 13 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.042
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
4.3 %
|
|
IBU:
49
|
|
EBC:
100
|
|
IBU/OG:
1.15
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 6.0 | 2.376 | 55.9 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 1.152 | 27.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.432 | 10.2 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.216 | 5.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1501.1 | 0.072 | 1.7 | |
4.248 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer | 9.4 | 18 | 45 | |
East Kent Golding (U.K.) | 5.2 | 32 | 45 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
Paremtas Guobalyno stauto receptu:
http://www.atvirasalus.lt/alus/receptas/415-guobalyno-stautas
Naudotos kitos mielės, pakeistas bendras ir apynių virimo laikas. Skrudinti salyklai į salinimą. 60 min @ 66 *C, tekinimas 75 *C.
Fermentacijos metu aplinkos temperatūra ~19 *C.
Pirminė 7 d.
Antrinė 13 d.
http://www.atvirasalus.lt/alus/receptas/415-guobalyno-stautas
Naudotos kitos mielės, pakeistas bendras ir apynių virimo laikas. Skrudinti salyklai į salinimą. 60 min @ 66 *C, tekinimas 75 *C.
Fermentacijos metu aplinkos temperatūra ~19 *C.
Pirminė 7 d.
Antrinė 13 d.