Receptas / Šimo
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. spalio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. spalio 20 d.
Parametrai
OG:
1.086
|
|
FG:
1.023
|
|
ABV:
8.3 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
24
|
|
IBU/OG:
0.28
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 6.0 | 4.000 | 44.0 | |
Marris Otter | 6.0 | 4.000 | 44.0 | |
Amber | 50.0 | 0.500 | 5.5 | |
Amber | 50.0 | 0.500 | 5.5 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.0 | 0.050 | 0.5 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.0 | 0.050 | 0.5 | |
9.100 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 73 |
Pastabos
40-10min
50C-10min
67C-90min
78-10min
50C-10min
67C-90min
78-10min