Informacija

Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
47 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugsėjo 25 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. spalio 2 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.010
ABV:
7.2 %
IBU:
13
EBC:
16
IBU/OG:
0.21
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Sladovna Bruntál ekstraktas (šviesus) 15.0 1.700
CaraPils 5.0 0.500
Bazinis salyklas 3.0 0.500
Medus 2.0 0.140
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 0.070
      2.910

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Kadagio uogos 1.0 30 40
Šalpusnio lapai 2.6 20 40
Airiška kerpena 1.0 2 10
      52  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 30.0 85

Pastabos

Medus ir cukrus - 10 min. iki virimo pabaigos.

Komentarai

  • Žaldokas

    2011 m. Spalio 5 d.
    Man patinka IBU/OG aprašymas :) Kas ten jaučiami...?
  • konung

    2011 m. Spalio 5 d.
    Nesu tikras. Skonis toks salstelėjęs keistai su žoliniu prieskoniu. Palauksim kol užsigazuos ir tada spręsim :)
  • Gytis

    2011 m. Spalio 14 d.
    ragautas 10.13. Miško uogos su degtine. Man patiko. Ta uogų rūgštelė labai gaivi.
  • Dainius

    2011 m. Lapkričio 6 d.
    Gaiviai rūgšteliantis alus,malonus poskonis. Skaniausias is to vakaro teminių alų :)
Prisijungę aludariai