Informacija

Kiekis:
13 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. spalio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. lapkričio 13 d.

Parametrai

OG:
1.084
FG:
1.029
ABV:
7.2 %
IBU:
91
EBC:
72
IBU/OG:
1.08
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Halcyon Pale Ale 6.0 4.000
Skrudinti miežiai 1000.8 0.250
Aroma 150.1 0.250
Laktozė 3.0 0.100
      4.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Crystal 3.6 140 60
Crystal 3.6 20 60
Crystal 3.6 40 0
Amerikietiško ąžuolo drožlės, stipriai skrudintos 0.0 25 0
      225  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M03 UK Dark Ale 5.0 67

Pastabos

Salinimas:
~65-61°C - 180 min. + 6g NaHCO3

pH ~ 5,6

Pirmokas: G = 1,100 V = 5,0 l

Prieš verdant: G = 1,072 V = 13,1 l

Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~22°C
Prisijungę aludariai