Receptas / Švelnius
Informacija
Kiekis:
13 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. spalio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. lapkričio 13 d.
Parametrai
OG:
1.084
|
|
FG:
1.029
|
|
ABV:
7.2 %
|
|
IBU:
91
|
|
EBC:
72
|
|
IBU/OG:
1.08
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Halcyon Pale Ale | 6.0 | 4.000 | 87.0 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.250 | 5.4 | |
Aroma | 150.1 | 0.250 | 5.4 | |
Laktozė | 3.0 | 0.100 | 2.2 | |
4.600 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
M03 UK Dark Ale | 5.0 | 67 |
Pastabos
Salinimas:
~65-61°C - 180 min. + 6g NaHCO3
pH ~ 5,6
Pirmokas: G = 1,100 V = 5,0 l
Prieš verdant: G = 1,072 V = 13,1 l
Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~22°C
~65-61°C - 180 min. + 6g NaHCO3
pH ~ 5,6
Pirmokas: G = 1,100 V = 5,0 l
Prieš verdant: G = 1,072 V = 13,1 l
Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~22°C