Receptas / 37 porteriukas
Informacija
Kiekis:
46 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. spalio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. spalio 22 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
57
|
|
IBU/OG:
0.54
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 7.000 | 62.4 | |
karamelinis | 300.2 | 2.000 | 17.8 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 2.000 | 17.8 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.210 | 1.9 | |
11.210 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Summit | 15.8 | 25 | 60 | |
Tradition (German) | 5.8 | 20 | 30 | |
Tradition (German) | 5.8 | 20 | 10 | |
Tradition (German) | 5.8 | 10 | 5 | |
75 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Ale 514 | 12.0 | 68 | |
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 68 |
Pastabos
50C 10min
66C 60min
66C 60min