Receptas / Laigonas
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugsėjo 26 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. spalio 2 d.
Parametrai
OG:
1.092
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
9.7 %
|
|
IBU:
51
|
|
EBC:
46
|
|
IBU/OG:
0.55
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 10.000 | 95.2 | |
Karamelinis Sulivesta | 220.2 | 0.300 | 2.9 | |
Skrudintas miežių salyklas Sulivesta | 1100.8 | 0.200 | 1.9 | |
10.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham starteris | 12.0 | 80 |
Pastabos
Baisiai jau mano laigonas norėjo alų išvirt. Šiek tiek salyklo, šiek tiek supervizijos ir rezultatą matote ekrane. Pirmas virimas, o man jau baisu daros...
100g EKG sausam apyniavimui.
100g EKG sausam apyniavimui.