Informacija

Kiekis:
21 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. spalio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. lapkričio 14 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.020
ABV:
4.8 %
IBU:
28
EBC:
38
IBU/OG:
0.50
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Heidelberg salyklas 3.0 5.000
Karamelinis 220.2 0.200
Skrudintas miežiųsalyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.120
Kvietinis tamsus salyklas 900.7 0.050
      5.370

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 14.7 10 60
East Kent Golding (U.K.) 4.9 20 30
East Kent Golding (U.K.) 4.9 20 5
East Kent Golding (U.K.) 4.9 20 0
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager S-23 II k. 200.0 65

Pastabos

Salinimas
50C -> 20 min.
65C -> 60 min.
75C -> 20 min. (Kvietinis tamsus)

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.6

(1 balsas)

Prisijungę aludariai