Receptas / Balamuc
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.26
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas | 3.0 | 600.000 | 60.9 | |
Pilsnerio salyklas | 3.0 | 300.000 | 30.5 | |
CaraPils | 5.0 | 85.000 | 8.6 | |
985.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Spalt Select (German) | 5.3 | 5000 | 60 | |
5000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Danstar Munich | 3000.0 | 80 |
Pastabos
Sausas apyniavimas - 1000g Cascade apynių
null
2011 m. Spalio 14 d.Evaldas
2011 m. Spalio 14 d.Gytis
2011 m. Spalio 14 d.audryla
2011 m. Spalio 17 d....ir galutinai priėjau išvados: alaus negalima pravardžiuoti!
Putos be!!! Kas laabai keista kvietiniam alui.
Norisi bent tokios kaip čia: http://y.delfi.lt/orig/20625/1884112_gQq7re.jpeg
Skonis - na jau geriau nei prieš tai ragautas "Alaus namai" bare, bet vis dar kažko trūksta...
...musėt ons ir yr balamuts :-)
Nežinau kur Jūs traukiat tuos, Jums patikusius, egzempliorius, bet tai, ką randu aš, tikrai neverta pagirų...
...musėt monei nesekas :-(
null
2011 m. Spalio 18 d.