Receptas / Rudoji
Informacija
Kiekis:
22 litras
Efektyvumas:
69 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. spalio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. lapkričio 5 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.3 %
|
|
IBU:
33
|
|
EBC:
56
|
|
IBU/OG:
0.54
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Halcyon Pale Ale | 6.0 | 3.250 | 51.6 | |
CaraCrystal | 120.1 | 1.100 | 17.5 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 15.9 | |
BEST Vienna salyklas | 6.0 | 0.700 | 11.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.250 | 4.0 | |
6.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Columbus | 12.0 | 5 | 60 | |
Brewer's Gold (U.S.) | 8.8 | 10 | 60 | |
Columbus | 12.0 | 5 | 40 | |
Brewer's Gold (U.S.) | 8.0 | 10 | 40 | |
Cascade (U.S.) | 5.0 | 25 | 15 | |
Cascade (U.S.) | 5.0 | 25 | 0 | |
80 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 11.0 | 80 |
Pastabos
Salinimas 67C.
Tekinimas 78C.
Likus 15 min iki virimo pabaigos - 6g kerpenos.
Pirminė fermentacija: 7d.
Antrinė fermentacija: 7d.
Tekinimas 78C.
Likus 15 min iki virimo pabaigos - 6g kerpenos.
Pirminė fermentacija: 7d.
Antrinė fermentacija: 7d.