Informacija

Kiekis:
22 litras
Efektyvumas:
69 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. spalio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. lapkričio 5 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.012
ABV:
6.3 %
IBU:
33
EBC:
56
IBU/OG:
0.54
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Halcyon Pale Ale 6.0 3.250
CaraCrystal 120.1 1.100
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
BEST Vienna salyklas 6.0 0.700
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.250
      6.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 12.0 5 60
Brewer's Gold (U.S.) 8.8 10 60
Columbus 12.0 5 40
Brewer's Gold (U.S.) 8.0 10 40
Cascade (U.S.) 5.0 25 15
Cascade (U.S.) 5.0 25 0
      80  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 11.0 80

Pastabos

Salinimas 67C.
Tekinimas 78C.
Likus 15 min iki virimo pabaigos - 6g kerpenos.
Pirminė fermentacija: 7d.
Antrinė fermentacija: 7d.
Prisijungę aludariai