Receptas / Gailus stout'as
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. spalio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. lapkričio 25 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
33
|
|
EBC:
62
|
|
IBU/OG:
0.66
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.300 | 90.7 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.300 | 6.3 | |
BEST Chocolate salyklas | 900.7 | 0.080 | 1.7 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.060 | 1.3 | |
4.740 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Target (U.K.) | 11.0 | 20 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 15 | 15 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
DRY ENGLISH ALE YEAST WLP007 | 100.0 | 80 |
Pastabos
350g. rudo cukraus.
Salinimas 66 laipsniai 60 min.
Virimas 90 min.
Fermentavimas 21.5 laipsnis.
Salinimas 66 laipsniai 60 min.
Virimas 90 min.
Fermentavimas 21.5 laipsnis.