Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. spalio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. lapkričio 25 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.010
ABV:
5.2 %
IBU:
33
EBC:
62
IBU/OG:
0.66
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.300
Skrudinti miežiai 1000.8 0.300
BEST Chocolate salyklas 900.7 0.080
CaraCrystal 120.1 0.060
      4.740

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Target (U.K.) 11.0 20 60
East Kent Golding (U.K.) 4.0 15 15
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
DRY ENGLISH ALE YEAST WLP007 100.0 80

Pastabos

350g. rudo cukraus.

Salinimas 66 laipsniai 60 min.
Virimas 90 min.
Fermentavimas 21.5 laipsnis.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai