Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. lapkričio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. lapkričio 15 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.012
ABV:
5.3 %
IBU:
41
EBC:
7
IBU/OG:
0.77
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Heidelberg salyklas 3.0 5.000
Viskio salyklas 3.0 0.750
Golden Promise Pale Ale 6.0 0.400
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.200
      6.350

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Chinook 14.0 12 60
Chinook 14.0 12 30
Airiška kerpena 0.0 5 15
Chinook 14.0 12 15
Chinook 14.0 20 0
      61  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos

Chinook sausam apyniavimui - į antrinę.

Salinimas 68C, fermentacija 14-15C aplinkos temperatūroje.
Prisijungę aludariai