Receptas / Saulėtasis Ozas
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. lapkričio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. lapkričio 15 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
41
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.77
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Heidelberg salyklas | 3.0 | 5.000 | 78.7 | |
Viskio salyklas | 3.0 | 0.750 | 11.8 | |
Golden Promise Pale Ale | 6.0 | 0.400 | 6.3 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.200 | 3.1 | |
6.350 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
Chinook sausam apyniavimui - į antrinę.
Salinimas 68C, fermentacija 14-15C aplinkos temperatūroje.
Salinimas 68C, fermentacija 14-15C aplinkos temperatūroje.