Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. lapkričio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. lapkričio 24 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.014
ABV:
5.4 %
IBU:
50
EBC:
14
IBU/OG:
0.90
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 7.0 3.000
Marris Otter 6.0 2.200
Pearl Pale Ale 6.0 0.500
CaraRed 40.0 0.500
Rūgštusis salyklas„Sauermalz“ 3.0 0.200
      6.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Herkules 17.5 25 60
Crystal 4.0 20 15
Ahtanum 5.2 15 1
Citra 13.8 15 1
Citra 13.8 30 0
      105  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
White Labs London Ale Yeast WLP013 12.0 75

Komentarai

  • mkil

    2014 m. Lapkričio 24 d.
    Nemanau kad reikia 3 skirtingų bazinių salyklų, pasilik vieną, nebent dėl kūno dar šiek tiek Munich gali pridėti, o šiaip tvarkingai viskas
Prisijungę aludariai