Receptas / Bandymas Nr.6
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
40 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. lapkričio 18 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.25
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (šviesus) | 15.0 | 3.400 | 69.4 | |
BEST Heidelberg salyklas | 3.0 | 1.500 | 30.6 | |
4.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 2.7 | 35 | 60 | |
Saaz (Czech) | 2.7 | 30 | 5 | |
65 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Pastabos
Kerpena-5gr
Maišeliai-1vnt
Maišeliai-1vnt