Receptas / runce psiaudopils III
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
85 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. spalio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. spalio 9 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.750 | 75.0 | |
Kukurūzų dribsniai | 4.0 | 1.000 | 20.0 | |
CaraPils | 5.0 | 0.150 | 3.0 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.100 | 2.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 10.0 | 30 | 30 | |
Aroma. šaltam | 5.0 | 40 | 0 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 75 |
Pastabos
9,4L 46C > 42C 20min.
2,5L 100C > 52C 20min.
7L 100C > 68C 45min.
dekokcija: 8,5L iškart iki virimo. virti 10min. grąžinti.
78C tekinti.
1/20 krano/RO. +1g CaSO4 + 0.5g NaCl
pH ~5.8 (blogai)
2,5L 100C > 52C 20min.
7L 100C > 68C 45min.
dekokcija: 8,5L iškart iki virimo. virti 10min. grąžinti.
78C tekinti.
1/20 krano/RO. +1g CaSO4 + 0.5g NaCl
pH ~5.8 (blogai)
runce
2011 m. Spalio 18 d.null
2011 m. Spalio 18 d.runce
2011 m. Spalio 18 d.