Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
85 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. spalio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. spalio 9 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.012
ABV:
4.7 %
IBU:
21
EBC:
6
IBU/OG:
0.43
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.750
Kukurūzų dribsniai 4.0 1.000
CaraPils 5.0 0.150
Miuncheno salyklas 15.0 0.100
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 10.0 30 30
Aroma. šaltam 5.0 40 0
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 75

Pastabos

9,4L 46C > 42C 20min.
2,5L 100C > 52C 20min.
7L 100C > 68C 45min.
dekokcija: 8,5L iškart iki virimo. virti 10min. grąžinti.
78C tekinti.

1/20 krano/RO. +1g CaSO4 + 0.5g NaCl

pH ~5.8 (blogai)

Komentarai

  • runce

    2011 m. Spalio 18 d.
    gyvenime daugiau nebenaudosiu slovėniškų apynių
  • null

    2011 m. Spalio 18 d.
    kas nutiko?
  • runce

    2011 m. Spalio 18 d.
    nesėda šalto apyniavimo metu, visi į butelius sulindo. ir jokio skonio/kvapo neduoda (nors pavadinimas aroma)
Prisijungę aludariai