Receptas / 44 baltutis
Informacija
Parametrai
OG:
1.041
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
3.9 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
5
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 4.150 | 50.0 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 4.150 | 50.0 | |
8.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tradition (German) | 5.8 | 30 | 60 | |
Tradition (German) | 5.8 | 15 | 30 | |
Tradition (German) | 5.8 | 10 | 10 | |
55 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 73 | |
Lallemand Danstar Munich | 12.0 | 73 |
Pastabos
67C-70min
puaka
2014 m. Lapkričio 30 d.