Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
58 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. lapkričio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gruodžio 11 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.009
ABV:
6.7 %
IBU:
34
EBC:
76
IBU/OG:
0.57
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.800
BEST Pilsen salyklas 4.0 0.600
Skrudinti miežiai 1000.8 0.500
      6.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) 7.0 40 60
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 85

Komentarai

  • AntaKalnietis

    2014 m. Gruodžio 12 d.
    Nors ir skonio reikalas, bet ar nemanai, kad IBU daugoka?
  • Gytis

    2014 m. Gruodžio 12 d.
    Kai 6,7% abv, tai gal net ir mažoka. Na bet skonio reikalas.
  • Artis

    2014 m. Gruodžio 13 d.
    Su tiek skrudinto salyklo, tai sakyčiau, kad per mažai IBU. Stautų IBU/OG turėtų būti minimum 0.8, idealu 0.9-1.
Prisijungę aludariai