Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
40 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 17 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. gruodžio 16 d.

Parametrai

OG:
1.000
FG:
1.000
ABV:
0.0 %
IBU:
35
EBC:
0
IBU/OG:
0
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Target (U.K.) 10.5 15 60
Target (U.K.) 10.5 15 15
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 78

Pastabos

5 g airiškos kerpenos (15 min. virimo)

Komentarai

  • vidmantas

    2011 m. Vasario 25 d.
    Ragauju sio alaus likucius kiek netilpo i butelius. Issifermentavo kaip ir nurodyta iki 1.012 tik ilgokai viskas vyko (10dienu prie 23-24 temp.) Galbut del to kad visiskai misos neprisotinau deguonim. Nustebino malonus alaus kvapas. Kolkas gazo nera, bet kiek nuojauta kuzda bus vienas is geriausiai nusisekusiu. Tiesa, patirties alo gamyboje dar neprudai.
  • GiN

    2011 m. Balandžio 23 d.
    Aš irgi vakar viriau šitą alų. Jau tik išvirtas labai skaniai kvepėjo. Tik mieles kitas naudojau, S-04, surinktas iš praeito virimo. Žiūrėsim, kas gausis, nes kvepėjo tai labai skaniai :) Šiuo metu vyksta aktyvi fermentacija :)
  • audryla

    2011 m. Birželio 12 d.
    Ragautas 09-06-2011 (GiN versija)
    Alus labai priminė kvietinį, tiek savo išvaizda, kvapu, tiek kūnu...kodėl taip atsitiko??? retorinis klausimas...
    Tiesa pasakius nustebino....
  • konung

    2011 m. Birželio 12 d.
    Pritarsiu audrylai. GiN versija nustebino kvietiniu skoniu. Žiūriu ir nesuprantu, kas iš šio recepto ir mielės iš po rudojo elio galėjo sukelt tokį skonį. Bet vienok buvo skanu, tik itin keista žinant ką geri.
  • Regis

    2011 m. Gruodžio 28 d.
    Superinis alus. Rekomenduoju visiems "pradinukams".
    Laikantis instrukcijos - viskas paprasta ir aišku, neįmanoma sugadinti ir rezultatas pranoksta lūkesčius.
Prisijungę aludariai