Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gruodžio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. sausio 24 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.007
ABV:
4.9 %
IBU:
16
EBC:
8
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.500
BEST Caramel Pils salyklas 6.0 0.500
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Sybilla 7.0 20 90
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 84

Pastabos

10g - airiškos kerpenos (15min)

Sybilla apyniai, pirmas misos apyniavimas 30 min, 60 min virimas.

Salinimas:
67-68C - 60min
Tekinimas 85 C

hidrometro 1044, reflektometro sg 1047, brix 11.8
hidrometro 1007, reflektometro brix 5.1

Nuotraukos

Komentarai

  • mindex

    2015 m. Sausio 24 d.
    Kas tai nutiko, jau buvau nusivylęs virimais, prieš tai dariau tai bonkės sproginėjo su skoniu viskas ok, bet kitas virimas su kaip vaistų skoniu kur po keliu paragavimų teko išpilti lauk, puse metu neviriau po depresijos :) pabandžiau ir vėl, žiūriu išliko nestiprus bet juntamas išlikęs tas pats vaistų prieskonis :(
    nors viską steriliai išplaunu su oxi ir išpurškiu bacillol af prieš kiekvieną virimą, ir visada po virimo išpurškiu bacillolu ir palieku, tai gal čia bus ta problema ? tipo įsigeria į plastmasę
  • mindex

    2015 m. Sausio 24 d.
    o gal gali būti kad per ilgai laukiau ?
    Virtas: 2014-12-13 išpilstyta 2015-01-24
Prisijungę aludariai