Informacija

Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
64 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gruodžio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gruodžio 22 d.

Parametrai

OG:
1.083
FG:
1.017
ABV:
8.7 %
IBU:
182
EBC:
35
IBU/OG:
2.20
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Čekiškas pilsnerio salyklas 3.0 5.000
Miuncheno salyklas 25.0 0.800
Avižiniai dribsniai 4.0 0.800
Angliškas 'Crystal Malt' 150.1 0.440
CaraCrystal 120.1 0.380
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.050
      7.470

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Simcoe 13.0 50 60
Simcoe 13.0 25 45
Simcoe 13.0 25 30
Galaxy (NZ) 14.0 25 15
Simcoe 13.0 25 15
Galaxy (NZ) 14.0 25 5
Simcoe 13.0 25 1
Simcoe 13.0 50 0
Galaxy (NZ) 14.0 50 0
      300  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

Salinimas 50 - 10 min; 65 - 60 min; 78 - 10 min
6 ml Biersol - 15 min
Antrine 8 savaitės, sausas apyniavimas paskutinės 10d.
Prisijungę aludariai