Receptas / Avieciu Liepu Kvietys
Informacija
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 3.000 | 50.0 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.000 | 33.3 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.500 | 8.3 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.500 | 8.3 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hersbrucker (German) | 1.6 | 40 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 6.0 | 10 | 60 | |
Saaz (Czech) | 2.7 | 20 | 10 | |
Apelsinų žievelės DSAB CD3 | 0.0 | 20 | 10 | |
Avieciu stiebai dziovinti | 1.5 | 15 | 10 | |
Liepziedziai | 0.5 | 5 | 10 | |
110 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 12.0 | 80 |