Receptas / Lagerinė
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gruodžio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. sausio 11 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
52
|
|
EBC:
21
|
|
IBU/OG:
0.86
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich salyklas | 15.0 | 3.000 | 50.8 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.000 | 33.9 | |
BEST Melanoidin salyklas | 60.0 | 0.600 | 10.2 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.300 | 5.1 | |
5.900 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 12.0 | 67 |
Pastabos
50C-10min
63C-60min
72C-60min
63C-60min
72C-60min