Receptas / LageriS-23
Informacija
Kiekis:
52 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. spalio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. spalio 11 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.53
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 10.000 | 76.9 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.000 | 15.4 | |
Karamelinis | 135.1 | 1.000 | 7.7 | |
13.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager S-23 | 24.0 | 78 |
Pastabos
55C -> 15min
65C -> 60min
65C -> 75C -> filtravimas
Virimas 90min
65C -> 60min
65C -> 75C -> filtravimas
Virimas 90min
Gytis
2011 m. Lapkričio 11 d.Dainius
2011 m. Gruodžio 6 d.