Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
60 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gruodžio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. sausio 9 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.013
ABV:
5.4 %
IBU:
36
EBC:
31
IBU/OG:
0.67
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 7.0 5.000
CaraCrystal 120.1 1.000
CaraPils 5.0 0.550
      6.550

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Glacier (U.S.) 6.4 33 60
Glacier (U.S.) 6.4 33 15
Hersbrucker (German) 1.6 50 15
Glacier (U.S.) 6.4 44 0
Hersbrucker (German) 1.6 50 0
      210  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M07 British Ale 13.0 76

Pastabos

Bandymas padidinti kūną.
0,5 kg daugiau karamelinio salyklo, pakelta salinimo temperatūra iki 67°C.

Salinau plastikiniame fermentavimo inde, paskui viriau dviejuose 13l talpos puoduose.
Apyniai, kur laikas 0 min. - dedami baigus virimą ir laikomi, kol misa ataušta. Jie skirti aromatui.
Prisijungę aludariai