Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. sausio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. kovo 8 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.014
ABV:
5.4 %
IBU:
11
EBC:
8
IBU/OG:
0.21
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.0 4.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.900
BEST Vienna salyklas 6.0 0.300
      6.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 3.0 37 60
      37  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Weihenstephan 3068 200.0 74

Pastabos

Salinimas 15 min 44C, 60 min 64C, trečdalį išimam, darom 10 min dekokcija ir keliam iki 75C 10 min, keliam iki 78C ir tekinam.
Pagal Peckelio Kviečiam
Prisijungę aludariai