Receptas / Draugų elis Smėlynėje
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. sausio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. balandžio 16 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
4.2 %
|
|
IBU:
35
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.69
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.682 | 100.0 | |
5.682 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Nugget | 15.0 | 15 | 45 | |
Nugget | 15.0 | 15 | 15 | |
Nugget | 15.0 | 15 | 5 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.9 | 10 | 3 | |
Saaz (Czech) | 4.0 | 10 | 3 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.9 | 5 | 0 | |
Saaz (Czech) | 4.0 | 5 | 0 | |
Nugget | 11.8 | 30 | 0 | |
105 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 11.0 | 64 |
Pastabos
S.Ma.S.H.
Salinimas:
50-53C - 30min
65-67C - 60min
Virti 60min
5gr Airiškos kerpenos - 15min
Originalus receptas (irgi gardus) papildytas apyniais.
Originalo autorius: https://www.aludariuklubas.lt/aludaris/audryla
Salinimas:
50-53C - 30min
65-67C - 60min
Virti 60min
5gr Airiškos kerpenos - 15min
Originalus receptas (irgi gardus) papildytas apyniais.
Originalo autorius: https://www.aludariuklubas.lt/aludaris/audryla