Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Receptas sukurtas:
2015 m. sausio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. balandžio 16 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.018
ABV:
4.2 %
IBU:
35
EBC:
6
IBU/OG:
0.69
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.682
      5.682

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 15.0 15 45
Nugget 15.0 15 15
Nugget 15.0 15 5
East Kent Golding (U.K.) 4.9 10 3
Saaz (Czech) 4.0 10 3
East Kent Golding (U.K.) 4.9 5 0
Saaz (Czech) 4.0 5 0
Nugget 11.8 30 0
      105  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 11.0 64

Pastabos

S.Ma.S.H.

Salinimas:
50-53C - 30min
65-67C - 60min

Virti 60min

5gr Airiškos kerpenos - 15min

Originalus receptas (irgi gardus) papildytas apyniais.
Originalo autorius: https://www.aludariuklubas.lt/aludaris/audryla
Prisijungę aludariai