Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
65 %
Receptas sukurtas:
2015 m. sausio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. sausio 10 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.013
ABV:
5.2 %
IBU:
38
EBC:
73
IBU/OG:
0.71
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter 4.0 5.020
Avižiniai dribsniai 4.0 0.690
Skrudinti miežiai 1000.8 0.400
CaraPils 5.0 0.313
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 900.7 0.200
      6.623

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Kent Golding (U.K.) 4.0 26 60
Northern Brewer (German) 8.0 37 60
      63  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 15.0 75

Pastabos

Autorius Modeslovas(http://www.aludariuklubas.lt/recipes/view/963)

Vietoje miežinių dribsnių dėjau avižinius.
Skrudintų miežių pritrūkus įdėjau Chocolate salyklo.
Prisijungę aludariai