Receptas / Tepalidze in Smėlynė
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. sausio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. sausio 10 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
38
|
|
EBC:
73
|
|
IBU/OG:
0.71
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 4.0 | 5.020 | 75.8 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.690 | 10.4 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.400 | 6.0 | |
CaraPils | 5.0 | 0.313 | 4.7 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.200 | 3.0 | |
6.623 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 26 | 60 | |
Northern Brewer (German) | 8.0 | 37 | 60 | |
63 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 15.0 | 75 |
Pastabos
Autorius Modeslovas(http://www.aludariuklubas.lt/recipes/view/963)
Vietoje miežinių dribsnių dėjau avižinius.
Skrudintų miežių pritrūkus įdėjau Chocolate salyklo.
Vietoje miežinių dribsnių dėjau avižinius.
Skrudintų miežių pritrūkus įdėjau Chocolate salyklo.