Receptas / Angliško Gibbo Kartoškė
Informacija
Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. sausio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. sausio 10 d.
Parametrai
OG:
1.042
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
3.8 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
23
|
|
IBU/OG:
0.63
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.602 | 49.2 | |
Pale Ale salyklas | 7.0 | 1.489 | 28.2 | |
Kukurūzų dribsniai | 2.0 | 0.556 | 10.5 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.376 | 7.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.213 | 4.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.049 | 0.9 | |
5.285 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Fuggle (U.K.) | 5.0 | 34 | 45 | |
First Gold (U.K.) | 8.0 | 34 | 15 | |
First Gold (U.K.) | 8.0 | 23 | 0 | |
91 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 1968: London ESB Ale | 12.0 | 69 |
Pastabos
1 tsp. Irish moss, boiled for 15 minutes
1/8 tsp. yeast nutrients, boiled for 10 minutes
1/8 tsp. yeast nutrients, boiled for 10 minutes