Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
60 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. sausio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. liepos 21 d.

Parametrai

OG:
1.065
FG:
1.018
ABV:
6.1 %
IBU:
72
EBC:
15
IBU/OG:
1.12
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.700
BEST Munich salyklas 15.0 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.300
CaraCrystal 120.1 0.200
      7.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Amarillo 8.9 20 60
Amarillo 8.9 20 50
Columbus 8.0 5 50
Chinook 12.7 5 50
Amarillo 8.9 15 40
Amarillo 8.9 15 20
Amarillo 8.9 15 15
Amarillo 8.9 15 1
      110  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 12.0 72
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 72

Pastabos

50C-10min
64C-90min
78C-10min
Prisijungę aludariai