Receptas / Amarillo hop
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. sausio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. liepos 21 d.
Parametrai
OG:
1.065
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
72
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
1.12
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.700 | 79.2 | |
BEST Munich salyklas | 15.0 | 0.500 | 6.9 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.500 | 6.9 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.300 | 4.2 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.200 | 2.8 | |
7.200 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 12.0 | 72 | |
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 72 |
Pastabos
50C-10min
64C-90min
78C-10min
64C-90min
78C-10min