Receptas / "59"B-Stautas
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. sausio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. rugsėjo 24 d.
Parametrai
OG:
1.066
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
7.3 %
|
|
IBU:
52
|
|
EBC:
98
|
|
IBU/OG:
0.79
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 7.0 | 2.000 | 29.7 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.000 | 29.7 | |
Sirupas karamelinis | 0.0 | 0.750 | 11.1 | |
Demerara (karamelizuotas) | 27.0 | 0.500 | 7.4 | |
Aroma | 150.1 | 0.300 | 4.5 | |
Skrudinti miežiai | 1001.8 | 0.270 | 4.0 | |
BEST Special X salyklas | 350.3 | 0.260 | 3.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 901.7 | 0.230 | 3.4 | |
Skrudintas kviečių salyklas | 901.7 | 0.230 | 3.4 | |
Special B | 350.3 | 0.190 | 2.8 | |
6.730 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 6.0 | 36 | 60 | |
Miterfriu | 3.0 | 20 | 60 | |
Northern Brewer (U.S.) | 7.0 | 30 | 60 | |
Northern Brewer (U.S.) | 7.0 | 20 | 30 | |
Nugget | 13.5 | 11 | 1 | |
Willamette | 6.0 | 16 | 1 | |
Northern Brewer (U.S.) | 7.0 | 18 | 1 | |
151 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Abbaye | 12.0 | 85 |
Pastabos
Užmanymas kilo iš čia:
http://byo.com/stories/issue/item/3017-de-dolle-extra-export-stout-clone
52°C - 15 min.
63°C - 35 min.
74°C - 25 min.
78°C - 5 mins.
Anglys ir tamsieji išskyrus Aroma mirkyti pakietintame vandeny atskirai
http://byo.com/stories/issue/item/3017-de-dolle-extra-export-stout-clone
52°C - 15 min.
63°C - 35 min.
74°C - 25 min.
78°C - 5 mins.
Anglys ir tamsieji išskyrus Aroma mirkyti pakietintame vandeny atskirai
vidmantas
2015 m. Rugsėjo 24 d.