Receptas / Tamsus elis
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
79 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. spalio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. spalio 9 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
6.4 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
37
|
|
IBU/OG:
0.61
|
ryškus apynių skonis
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.700 | 57.4 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.600 | 34.0 | |
Special B | 400.3 | 0.400 | 8.5 | |
4.700 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Target (U.K.) | 9.0 | 25 | 60 | |
Tettnanger (German) | 4.5 | 54 | 10 | |
79 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 87 |
Pastabos
Sąlinimas single infusion with mashout.
Dėl stiliaus galit pataisyt mane :)
Pirmoji vieta tamsaus elio alaus kategorijoje. Sambariai 2011. Alaus numeris degustacijoj: 16
Dėl stiliaus galit pataisyt mane :)
Pirmoji vieta tamsaus elio alaus kategorijoje. Sambariai 2011. Alaus numeris degustacijoj: 16
Sambariai 2011
2011 m. spalio 9 d.