Receptas / Belgijos kaimo alus
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
40 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 18 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.000
|
|
FG:
1.000
|
|
ABV:
0.0 %
|
|
IBU:
0
|
|
EBC:
0
|
|
IBU/OG:
0
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Top | 12.0 | 75 |
Pastabos
Šie priedai rekomenduojami, į komplekta neįeina, tačiau jei kurio nors nerasite, galima apsieiti ir be jų:
1 arbat. šaukštelis kardamono (15 min. virimo);
1 arbat. šaukštelis apelsino žievelių (15 min. virimo);
1 arbat. šaukštelis kalendros (15 min. virimo).
Patartina misą gerai aeruoti. Ideali rūgimo temperatūra 26-29 C. Leiskite alui pastovėti ant mielių 14 d. nuo užraugimo. Supilsčius į butelius palaikykite alų dar porą dienų šiltoje temp., o tada išneškite kur nors vėsiai, pvz. šaldytuvas irgi tinka, ir pabrandinkite dar 3-4 savaites.
1 arbat. šaukštelis kardamono (15 min. virimo);
1 arbat. šaukštelis apelsino žievelių (15 min. virimo);
1 arbat. šaukštelis kalendros (15 min. virimo).
Patartina misą gerai aeruoti. Ideali rūgimo temperatūra 26-29 C. Leiskite alui pastovėti ant mielių 14 d. nuo užraugimo. Supilsčius į butelius palaikykite alų dar porą dienų šiltoje temp., o tada išneškite kur nors vėsiai, pvz. šaldytuvas irgi tinka, ir pabrandinkite dar 3-4 savaites.
Gytis
2011 m. Gruodžio 12 d.Regis
2011 m. Gruodžio 12 d.Dabar kiek "sausesnis", bet ryškesnis aromatas, tvirtesnis kūnas.
Žaldokas
2012 m. Sausio 4 d.