Receptas / Gintarei II
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. spalio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. sausio 1 d.
Parametrai
|
OG:
1.058
|
|
|
FG:
1.014
|
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
|
IBU:
26
|
|
|
EBC:
56
|
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| Bazinis salyklas | 3.0 | 3.000 | 46.2 | |
| Miuncheno salyklas | 15.0 | 2.500 | 38.5 | |
| CaraCrystal | 220.2 | 0.400 | 6.2 | |
| CaraPils | 5.0 | 0.200 | 3.1 | |
| Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.200 | 3.1 | |
| Special B | 400.3 | 0.200 | 3.1 | |
| 6.500 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Target (U.K.) | 10.0 | 30 | 50 | |
| 30 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| Saflager W34/70 | 12.0 | 75 |
Pastabos
vanduo ppm: 1/1 krano/RO. +1g NaCl/10L.
Ca 45
Mg 25
Na 73
SO4 59
Cl 95
HCO3 195
16L 71C > 63C 60min
8Ldekokcija: spirti iki virimo, virti 15min. grąžinti
77C tekinimas
Ca 45
Mg 25
Na 73
SO4 59
Cl 95
HCO3 195
16L 71C > 63C 60min
8Ldekokcija: spirti iki virimo, virti 15min. grąžinti
77C tekinimas
