Receptas / Ku jubiliejinis
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. spalio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. spalio 31 d.
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
22
|
|
IBU/OG:
0.34
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Biržų krašto salyklas | 4.0 | 5.000 | 95.2 | |
Special B | 300.2 | 0.250 | 4.8 | |
5.250 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Columbus | 12.0 | 12 | 60 | |
Willamette | 5.0 | 10 | 10 | |
Willamette | 5.0 | 10 | 2 | |
32 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 75 |
Pastabos
Single step infusion 65°C, 90 min.
konung
2011 m. Lapkričio 11 d.Pradedu galvot, kad tavyje daug "vokiškos tvarkos".
Dainius
2011 m. Gruodžio 6 d.