Receptas / Mano Porteriukas
Informacija
Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. vasario 8 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. vasario 13 d.
Parametrai
OG:
1.068
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
7.3 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
64
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Čekiškas salyklas | 4.0 | 4.700 | 49.5 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 3.500 | 36.8 | |
Lietuviškas karamelinis salyklas | 220.2 | 1.000 | 10.5 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.300 | 3.2 | |
9.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tradition (German) | 6.0 | 60 | 40 | |
Saaz (Czech) | 4.0 | 25 | 6 | |
Cascade (U.S.) | 5.0 | 25 | 6 | |
110 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 12.0 | 82 |