Receptas / Ale pilsneris
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. vasario 19 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. vasario 22 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.59
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.500 | 48.1 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.500 | 48.1 | |
CaraPils | 5.0 | 0.200 | 3.8 | |
5.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.7 | 16 | 60 | |
Cascade (U.S.) | 8.5 | 10 | 15 | |
Cascade (U.S.) | 8.5 | 5 | 1 | |
31 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Lager 497 | 12.0 | 73 |
Pastabos
8 litrai 53C -> 50C 20min
5 litrai verdančio -> 65C 40min
Nupilu 7litrus ir užverdu per 20 min
Supilu atgal, gaunu 75C,
5 litrai verdančio, gaunu 80C. po 10min tekinu
Papildomai tekinu 85C 15litru
Fermentuota 13C 7dienas + 2 dienas 21C
5 litrai verdančio -> 65C 40min
Nupilu 7litrus ir užverdu per 20 min
Supilu atgal, gaunu 75C,
5 litrai verdančio, gaunu 80C. po 10min tekinu
Papildomai tekinu 85C 15litru
Fermentuota 13C 7dienas + 2 dienas 21C