Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
74 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. vasario 23 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. vasario 28 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.015
ABV:
5.5 %
IBU:
25
EBC:
10
IBU/OG:
0.44
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 5.000
Kukurūzų dribsniai 2.0 0.700
Amber 50.0 0.250
      5.950

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.7 16 60
Hallertau Mittelfruh 3.0 15 15
      31  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Lager 497 12.0 73

Pastabos

10 litrų 53C -> 50C, 10 min.
4 litrus verdančio (su ~7 min virtais kukurūzų dribsniais) -> 63C, 80min,
11 litrų verdančio -> 79C, 10 min, tekinu,
7 litrai 80C, 10 min, tekinu.
Prisijungę aludariai