Receptas / Amber Export
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. vasario 23 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. vasario 28 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 5.000 | 84.0 | |
Kukurūzų dribsniai | 2.0 | 0.700 | 11.8 | |
Amber | 50.0 | 0.250 | 4.2 | |
5.950 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.7 | 16 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.0 | 15 | 15 | |
31 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Lager 497 | 12.0 | 73 |
Pastabos
10 litrų 53C -> 50C, 10 min.
4 litrus verdančio (su ~7 min virtais kukurūzų dribsniais) -> 63C, 80min,
11 litrų verdančio -> 79C, 10 min, tekinu,
7 litrai 80C, 10 min, tekinu.
4 litrus verdančio (su ~7 min virtais kukurūzų dribsniais) -> 63C, 80min,
11 litrų verdančio -> 79C, 10 min, tekinu,
7 litrai 80C, 10 min, tekinu.