Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
35 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. kovo 8 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. kovo 10 d.

Parametrai

OG:
1.066
FG:
1.017
ABV:
6.5 %
IBU:
22
EBC:
111
IBU/OG:
0.33
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (tamsus) 59.0 3.400
Tipple Pale Ale 6.0 1.000
BEST Rūkytas salyklas 6.0 1.000
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.500
Skrudinti miežiai 1000.8 0.500
Special B 400.3 0.500
      6.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 12.8 10 60
Fuggle (U.S.) 4.9 10 60
Fuggle (U.S.) 4.9 20 1
Columbus 12.8 20 1
Columbus 12.8 20 0
Fuggle (U.S.) 4.9 20 0
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar BRY-97 12.0 75

Pastabos

Pirmas mano paties sudėliotas receptas, bandau virti stautą, labai garsiai nesijuokti.
Prisijungę aludariai