Receptas / Vasaros vakarų alus
Informacija
Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
44 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. balandžio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. balandžio 19 d.
Parametrai
OG:
1.040
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
4.0 %
|
|
IBU:
59
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
1.47
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 100.0 | |
5.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 76 |
Pastabos
Salinimas:
50-53C - 30min
65-67C - 60min
Virti 60min
5gr Airiškos kerpenos - 15min
50-53C - 30min
65-67C - 60min
Virti 60min
5gr Airiškos kerpenos - 15min